maanantai 17. marraskuuta 2008

Lojaali kaveri osa 2.

Nyt on jäänyt Debin totutukset ja extra-huomioimiset vähemmälle kun Mosse meni ja sairastui. Mutta nyt homma jatkuu kun kaveri on taas takaisin raiteillaan.

Mossella oli tosiaan vatsa-/suolistotulehdus johon se sai vatsan suoja-ainetta (Promaxia) ja Kefavet- antibiootit. Huoli oli kova, kun juro mutta leikkisä mörökölli olikin yhtäkkiä apaattinen ja ruokahaluton. Ihmiset jotka ei Mossea tunne kunnolla eivät varmaan olisi huomanneet mitään muutosta koska Mosse on tuttujen ihmisten kanssa ihan erilainen. (no, kaipa aika monikin kissa on)
Mosse siis lähinnä nukkui (ja oksenteli) ja tavoistaan poiketen Debikin vain lekotteli kaiken aikaa. Välillä se kävi hienotunteisesti nuuhkuttelemassa sairastavaa kamua ja pälyili ympärilleen josko löytyis jotain kiinnostavaa aktiviteettia, mutta tuli siihen tulokseen että koisitaan nyt sitten kaikki.

Onneksi Debi ja Iines säilyivät silti terveinä. Mietin kyllä että Debiä on varmasti todella helppo lääkitä sillä se on niin perso ruoalle etten vaan pysty uskomaan että mikään lääke jää syömättä jos sen piilottaa sapuskan joukkoon. Maitohappobakteerivalmisteella kyllästettyä piimää se olisi latkinut varmaan litran ja meinasipa tuo popsia jopa Mossen antibiootinkin.

Nyt kattimaakarit viettää taas normaalia arkea, eikä Debin tarvitse enää katsella kauhistuneena kun runnon sen vastaanhangoittelevalle lajitoverille pilleriä naamaan :D

P.S Eiks ole ihanat nuo viehkeän punaruskeat viirut Debin silmäkulmissa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ettei tuo pieni suloinen tilkkuliina ole vieläkään omaa kotia löytänyt. Mutta hienosti sopeutuminen sujuu.
Pikaista paranemista Mosselle ellei olo olekin jo kovasti kohentunut! :)

Rumaa ruokaa kirjoitti...

Juu onhan se vaikeahkoa löytää näin aralle kissalle omaa kotia, kun se vaan tuppaa olemaan niin että suurin osa ihmisistä haluaa pentukissan ja lisäksi mahdollisimman sosiaalisen. Mikä on tietty ihan ymmärrettävää. Nyt näyttää kuitenkin Debin tulevaisuus oikein valoisalta :)!