keskiviikko 17. syyskuuta 2008

Ei kissa voi pitää tomaattimurskasta, ei vaan voi. No mutta Debi voi!

Tänään väsätessäni ruokaa osasin odottaa että säilykepurkin avaaminen tuo paikalle lauman kissoja. Ajattelin sitten näyttää hupsuille että tää on hei tomaattisoossia ette te tätä halua ja laskin purkin lattialle. Ennen kuin ehdin huomata, alkoi Debi latkia murskaa naamariin. Kummallista.

Debi on astunut huiman edistysaskeleen; Sain koskettaa sen naamaa. Se uinui kiipeilypuun majassa, ja iiihan varovasti silitin sormenpäällä sen poskea. Tottakai Debi heräsi, mutta liian myöhään - Hymyilin jo sille voitonriemuisesti. Heiluttelin kuitenkin sormea leikkisästi sen lähellä ja varovasti tassu ojentui hipeltämään sormenpäätä vähän siihen malliin että tällähän vois vaikka leikkiä.

Debi on kyllä varsinainen hyvän tuulen otus. Omien kissojemme lisäksi se viihdyttää myös meitä ihmisiä ja sen askerteluja on hauska seurata. Tämän hetken kuumin juttu on yrittää näyttää yhtä isolta kuin Mosse. Debi siis syöksähtää uteliaan Mossen eteen keskelle olohuonetta ja pörhistää itsensä niin muhkekaksi kuin vain kykenee, selkä köyristettynä tietenkin. Sitten vielä päälle parit laukka-askeleet ja Mosse pinkoo kauhistuneena karkuun. Mutta vaan hetkeksi, sillä täytyyhän sitä nyt palata takaisin katsomaan moista näytöstä.

Otan muuten mielelläni vastaan vinkkejä erilaisista kanavista joiden kautta etsiä Debille omaa kotia :).

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä nälkää penskana nähnyt kersa kanssa vetää kaikkea mitä sen nenän eteen laitetaan. Toistaiseksi vain kovin etikkaiset tai alkoholipitoiset kielen ilot ovat saaneet olla rauhassa.
..Jos tota penskaa ei olis, niin Debi olis varmaan just ollut se oikea kaveri omalle likalle. :(
Pistä näitä edistysaskelia PP:n luettavaksi? Kohta joku mamma sieltä alkaa uuninpankkoa lämmitellä pikkukissan kellittäväksi. Hope so.

Anonyymi kirjoitti...

Helou,

eksyin tänne ja yllätyin: lisäkissa! Voi miksi ootte niin kaukana, tulisin niin mielelläni kattomaan koko kissapesuetta...ja ehkä emäntääkin. =)

ps. Hauska blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Oliko tämä Lappeenrannassa? Oma kissa tarvitsisi kaveria (4-v.tyttökissa). Debi kiinnostaa, mutta onhan se vähän kemioistakin kiinni, joten pitäisi ensin tulla katsomaan. Laitoin s-postia.

Onko muuten Debin silmät tuollaiset vähän vinot vai ovatko ne pyöreät silloin kun se avaa ne seljälleen?